Alla kan ha en förmåncykel

I samarbete med BusinessBike kan vi erbjuda hela vårt utbud av cyklar som förmånscykel. Du kan spara upp till 50% genom att kostnader för cykeln dras av på din lön före skatt av din arbetsgivare. I praktiken betyder det att arbetsgivaren leasar cykeln. Med förmånscykel leasar du cykeln i 3 år. Efter det kan du välja att lämna den tillbaka, leasa en ny eller köpa ut den du har.

Betalas genom avdrag på lön

När du väljer en förmånscykel dras leasingkostnaden av från din bruttolön. Arbetsgivaren tillskjuter sina sparade arbetsgivaravgifter på löneavdraget, vilket gör att cykeln blir betydligt billigare. Uträckning och detaljkalkyl hittar du här i BusinessBikes räknare.

Försäkring ingår

Hos förmånscyklar ingår en heltäckande cykelförsäkring som täcker stöld och reparationer. Ingen självrisk eller ålderavdrag gör att du cyklar bekymmerfritt året om.

 

Så här fungerar det

Arbetstagare
  1. Välj en cykel som du vill ha.
  2. Be din arbetsgivare att ansluta sig till BusinessBike. Vi kan hjälpa till med mer information och hur man registrerar sig.
  3. Meddela oss din beställning.
  4. Vi lägger upp offerten i BusinesBikes plattform för information till din arbetsgivare och din godkännande.
  5. Vi gör klart din cykel och leverera.
  6. Betalningen sköts genom att det dras av från din bruttolön. BusinessBike hanterar det med din arbetsgivare.
Arbetsgivare

Vill du som arbetsgivare erbjuda förmånscyklar till dina anställda hör av dig till oss på team@bultenbike.se. Vi bokar ett möte för att gå igenom processen. Plattformen är automatiserat så att det blir minimalt med administrativ jobb.

Cyklar levereras hem till dina anställda. Ingen bindning till beställ och leveransperioder. Servicepaket finns tillgängliga i olika format.